Aquesta web utilitza cookies per millorar la navegació i amb finalitats analítiques. Si contínua navegant, considerarem que accepta la política de cookies.
Més informació     Acceptar

programari de gestió  

Segueix-nos a:  facebook twitter youtube pinterest  

Inici > Preus del QFACWIN

QFACWIN, PREUS DEL PROGRAMARI DE GESTIÓ AMB BOTIGA VIRTUAL GRATUÏTA


Programes de facturacio QFACWIN

PREUS DEL PROGRAMARI DE GESTIÓ QFACWIN


En funció de les vostres necessitats podeu contractar diferents versions del software de gestió.


Prem aquí per veure en detall la comparativa de característiques i prestacions de cada versió.

Els preus de les diferents versions del programa són:

QFACWIN versió 26 Gestió Professional

Complet programa de gestió professional amb totes les prestacions bàsiques de facturació més la gestió de presumptes clients, control d'estoc, magatzems, comandes i albarans de proveïdors, paqueteria, gestio i control d'enviaments, importació de dades, dissenyador de formularis, agenda electrònica, llistats configurables, estadístiques, facturació periòdica per plantilles i venciments, remeses bancàries en suport magnètic per ingressar per Internet, traspàs comptable, liquidació de comissions, sistema de promocions i regals, enviament massiu d'emails a clients, proveïdors o presumptes clients, autoritzacions segons usuaris, enviament de documents per e-mail en format PDF, enviament de SMS als clients, plantilles SMS, etc.
Inclou llicències per a 3 usuaris treballant simultàniament connectats en xarxa.
Preu: 398,00 € (3 usuaris). Llicències addicionals: 103,00 € / usuari

Servei d'actualitzacions per la versió Gestió Professional:
El pagament anual del servei d'actualitzacions us permet actualitzar el vostre QFACWIN Gestió Professional a les noves versions que vagin sortint.
Preu: 186,00 € / anuals (3 usuaris). Actualització de llicències addicionals: 36,00 € anuals per llicència


QFACWIN Subscripció anual

Versió de lloguer anual del programa QFACWIN Gestió Professional amb llicència per a 1 usuari.
Totes les prestacions de la Gestió Professional disponibles.
Inclou el servei d'actualització a noves versions. Tot el necessari per a controlar i gestionar la teva empresa ara i en el futur.
Preu: 165,00 € / anuals (1 usuari). Llicències addicionals: 103,00 € / anuals per usuari


QFACWIN versió Gestió Total anual   PRODUCTE RECOMANAT

Versió "full equip" de lloguer anual del programa QFACWIN Gestió Professional amb llicència per 3 usuaris.
Programa complert amb totes les prestacions de la Gestió Professional disponibles, connector de WooCommerce, PrestaShop i d'oscommerce i tots els mòduls opcionals.
Inclou el Suport Integral per a que no t'hagis de preocupar de res
: asistencia tècnica telefònica i/o per correu electrònic, actualitzacions del programa, revisió i reparació de la instal.lació en cas d'anomalies de funcionament, ajuda en la restauració de còpies de seguretat i assistència remota en cas necessari.
Preu: 775,00 € / anuals (3 usuaris). Llicències addicionals: 103,00 € / anuals per usuari


Mòduls opcionals:

Es poden contractar amb les versions Gestió professional, Subscripció anual i amb les versions OSCOM. Estan inclosos en la versió Gestió Total, excepte el mòdul FACTURAE.

Mòdul de TPV

Inclou pantalla simplificada de TPV per generar albarans, factures o tiquets, impressió de tiquets, obertura del calaix portamonedes i càlcul del canvi. Permet treballar amb diferents caixes i venedors, traspàs automàtic dels cobraments i pagaments a moviments de caixa, procés de tancaments de caixa, llistats de vendes diàries per tipus de cobrament, venedors, etc. Reassignació de tiquets.
Preu: 181,00 € (pagament únic)


Mòdul RMA

El mòdul RMA (Autorització del Retorn de Mercaderia) integrat amb QFACWIN permet portar el control dels articles retornats en garantia. Controla client, factura de compra, article, proveïdor, motiu devolució, referències, estat i té un arxiu de gestions realitzades. Per a totes les versions de QFACWIN. Permet l'enviament d'e-mails al client i al proveïdor utilitzant plantilles d'e-mail i anotacions a l'agenda electrònica, que s'assignen al client perquè es visualitzin tant a l'agenda de l'usuari com a l'històric de gestions del client.
Preu: 181,00 € (pagament únic)


Mòdul de propietats (talles i colors)

El mòdul de propietats de QFACWIN permet incorporar fins a tres tipus de propietats diferents (definides per l'usuari) a cada article (per exemple: colors, talles, materials, dimensions, capacitats, mides especials, etc.). Inclou gestió de propietats a compres i vendes, control d'estoc per article i propietats, increments de preus en funció de les propietats, gestió de comandes a proveïdors segons estoc mínim per article-propietats i traspàs a les botigues PrestaShop i osCommerce.
Preu:  310,00 €  OFERTA: 238,00 € (pagament únic)


Mòdul de lots i caducitats

El mòdul de lots i caducitats de QFACWIN permet la gestió d'articles amb lots i caducitats tant en compres com en vendes: control d'estoc per lot i possibilitat d'assignació automàtica en vendes segons caducitat més antiga.
Preu: 207,00 € (pagament únic)


Mòdul SINLI (per a llibreries i papereries)

Permet incorporar els documents de gestió normalitzats que s'utilitzen per a l'enviament i recepció de documents comercials dins del sector del Llibre i les publicacions periòdiques: factures i albarans de proveïdors i afegir o modificar llibres i articles de papereria a partir dels documents SINLI normalitzats que envien els proveïdors. També permet enviar documents (comandes i albarans de devolució) en sistema SINLI als proveïdors.
Preu: 465,00 € (pagament únic)


Mòdul d'integració amb TIPSA

Aquest mòdul connecta amb el servei web de TIPSA per a gestionar les altes o baixes d'enviaments i la generació d'etiquetes. Una eina que us permetrà agilitzar els enviaments en gestionar-los directament des dels albarans o factures del programa.
Preu: 336,00 € (pagament únic)


Mòdul d'integració amb ENVIALIA

Aquest mòdul connecta amb el servei web de ENVIALIA per a gestionar les altes o baixes d'enviaments i la generació d'etiquetes. Una eina que us permetrà agilitzar els enviaments en gestionar-los directament des dels albarans o factures del programa.
Preu: 336,00 € (pagament únic)


Mòdul simulador de comandes de compra

Permet optimitzar costos en fer les comandes a proveïdor. Genera múltiples simulacions de comandes per a poder seleccionar de manera ràpida i eficient la combinació més econòmica.
La simulació selecciona els articles a comprar per a reposar-los al seu estoc mínim tenint en compte l'estoc actual i les unitats pendents de servir i de rebre. Es poden generar diferents simulacions seguint diferents criteris per a assignar el proveïdor. Les simulacions poden modificar-se manualment: afegir o eliminar articles, canviar les unitats, els preus, canviar articles de proveïdor, esborrar comandes, etc. Les dades ja modificades, es poden copiar a una nova simulació per a fer més variacions. També permet gravar una comanda i continuar simulant amb la resta d'articles a reposar. Si una comanda no arriba a la comanda mínima o a l'import per al transport gratuït, els camps corresponents queden ressaltats en vermell.
Preu: 341,00 € (pagament únic)


Mòdul de signatura digital de factures en PDF

El mòdul de signatura digital de factures en PDF de QFACWIN permet signar automàticament, amb el certificat digital de l'emissor, les factures emeses en PDF en guardar-les o imprimir-les per a adjuntar-les i enviar-les per email.
La signatura digital de les factures electròniques en pdf és un requisit obligatori perquè tinguin validesa legal.
Preu: 362,00 € (pagament únic)


Mòdul FACTURAE (emissió i signatura digital Espanya)

El mòdul de signatura digital de Facturae de QFACWIN genera les factures en format Facturae i les signa digitalment en base al certificat de l'emissor. Per a poder generar i signar les factures en format Facturae s'ha d'instal.lar el programa de signatura electrònica QFACWIN FACTURAE dins de la carpeta QFACWIN i s'ha de configurar el certificat de signatura digital a l'empresa de QFACWIN. Un cop instal·lat i configurat el mòdul Facturae, el programa permet generar l'arxiu en format facturae signat digitalment amb el certificat de l'emissor.
Preu: 387,00 € (pagament únic)


Mòdul per a gestionar 5 botigues amb una empresa

El mòdul per a gestionar 5 botigues permet controlar fins a 5 botigues virtuals assignades a la mateixa empresa. Es poden seleccionar els articles i categories que pugen a cada botiga i es simplifiquen els processos d'actualització, importació i recollida de comandes ja que s'evita haver d'anar canviant d'empresa.
Preu: 341,00 € (pagament únic)


Llicència Empresarial iGes

Les llicències empresarials de iGES permeten connectar QFACWIN amb iGES, una aplicació de vendes desenvolupada per a dispositius mòbils. Permet portar la gestió dels comercials en dispositius mòbils i traspassar-ho a QFACWIN. Incorpora clients, articles, historial de vendes i rebuts pendents de QFACWIN a l'aplicació de gestió per a mòbils i tauletes iGes. Envia els nous clients, comandes i cobraments a QFACWIN. Amb iGES només cal connectar-se a Internet per enviar o recollir les dades de/a QFACWIN. El preu és individual per cada llicència (1 llicència per dispositiu mòbil).
Preu: 204,00 € (pagament únic)

Serveis addicionals iGes:
-Instal·lació Starpack: Instal·lació del connector amb iGes i sincronització inicial. Poden existir càrrecs addicionals relacionats amb serveis accessoris (API, connexions directes, espai d'emmagatzematge, ajustos personalitzats, serveis de tercers, etc.) i que, en tot cas, es concretaran mitjançant l'oportú pressupost.
Preu: 102,00 € (pago único)
-Webinar de formació iGes: Webinar formatiu a venedors i/o usuaris de l'aplicació mòbill iGES.
Preu: 165,00€ (pago único)Suport:

Es pot contractar amb qualsevol versió comercial i recomanem fer-ho com a mínim durant el primer any. La versió Gestió Total porta inclòs el Suport Integral.

Servei de suport Inicial

Per a totes les versions de QFACWIN. Un suport inicial per a configurar i adaptar ràpidament el programa a la vostra manera de treballar.
Una sessió en remot d'entre dues i tres hores per a ajudar-vos a configurar correctament el programa i fer un petit curs a mida per treure'n el màxim profit. Preu: 155,00 €
-Per a la versió gratuïta el preu és de: 207,00  €

Servei de consultes per E-Mail (anual)

Per a totes les versions comercials de QFACWIN. Resol per e-mail tots els teus dubtes sobre QFACWIN d'una manera ràpida i senzilla.
Contractant aquest servei anual, rebràs resposta abans de 24 hores (si no hi ha festius pel mig). Sense límit de consultes. Molt recomanable el primer any d'utilització del programa. Preu: 88,00 € / anuals

Suport Integral (anual)

Per a totes les versions comercials de QFACWIN. Inclou Assistència tècnica telefònica i/o per correu electrònic, actualitzacions del programa, revisió i reparació de la instalació en cas d'anomalies de funcionament, ajuda en la restauració de còpies de seguretat i assistència remota en cas necessari. Tindreu un telèfon d'accés al departament tècnic de QSOFT. Preu: 671,00 € / anuals


Línia WOOCOMMERCE: integració amb WooCommerce

La versió Gestió Total i les versions QFACWIN WOOCOMMERCE porten incorporat el connector de WooCommerce que permet enllaçar amb botigues virtuals WooCommerce. Prem aquí per consultar els preus de la integració amb WooCommerce


Línia PRESTASHOP: integració amb PrestaShop

La versió Gestió Total i les versions QFACWIN PRESTASHOP porten incorporat el connector de PrestaShop que permet enllaçar amb botigues virtuals PrestaShop. Prem aquí per consultar els preus de la integració amb PrestaShop


Línia OSCOM: integració amb osCommerce

La versió Gestió Total i les versions QFACWIN OSCOMMERCE porten incorporat el connector d'osCommerce que permet enllaçar amb botigues virtuals basades en el programari lliure osCommerce: osCommerce, Zen Cart, CRE loaded i xt:commerce. Prem aquí per consultar els preus de la integració amb osCommerce


Prem aquí per veure en detall la comparativa de característiques i prestacions de cada versió.

 


targeta    paypal
Fes la comanda al nostre servidor segur.
descarrega QFACWIN
Descarrega la versió gratuïta
del programa de gestió QFACWIN
i comença a vendre a Internet


QUE PASSA DESPRÉS DE FER LA COMANDA?

Immediatament després de fer la comanda, rebràs automàticament per e-mail una còpia de la comanda que has fet i el número de sèrie temporal corresponent al producte solicitat, juntament amb les instruccions per a introduir-lo a la versió gratuïta o d'avaluació de QFACWIN per a que puguis treballar amb el programa.

Si has contractat el servei de consultes, pots fer-lo servir desde el primer moment.

Uns dies després, rebràs la factura i el número de sèrie definitiu que incorpora les teves dades.

RECORDA, et garantim totalment la compra: si en 30 dies no estàs satisfet del programa, et tornarem els diners que hagis pagat.