Aquesta web utilitza cookies per millorar la navegació i amb finalitats analítiques. Si contínua navegant, considerarem que accepta la política de cookies.
Més informació     Acceptar

programari de gestió  

Segueix-nos a:  facebook twitter youtube pinterest  

Inici > Política de privacitat

Política de privacitat

Respectem la teva privacitat.

Les dades recollides en els nostres formularis només seran utilitzades per QSOFT per la promoció de productes i serveis relacionats amb la nostra empresa així com per a enviament de butlletins i informació.

En cap cas, aquesta informació sera llogada, intercanviada ni venuda a tercers.

En cada document o e-mail que t'enviem, hi trobaràs instruccions per a donar-te de baixa, en el cas que així ho desitgis.

Les baixes dels nostres arxius es fan automàticament i immediatament en el moment de demanarla. Un cop donat de baixa no tornaràs a rebre res més de nosaltres.

Estem totalment en contra i no tenim cap mena de tolerància amb l'SPAM (correu electrònic no desitjat).

Les nostres llistes són 100 % de subscripció voluntària.


Informació legal

QSOFT aposta per la qualitat i la seguretat en la gestió de les seves dades personals, mitjançant la garantia del control de les seves dades i de l'accés a elles només per personal degudament autoritzat i amb estricta subjecció a la Llei Orgànica de Protecció de Dades.

Per això, el client tindrà sempre ple coneixement de la recollida i del posterior tractament de les dades que cedeixi a QSOFT així com de les mesures de seguretat adoptades per a una correcta política de privacitat i una deguda protecció de les dades personals cedides pels seus clients, proveïdors, contactes, treballadors, etc.

D'aquesta manera, quan vostè utilitzi el servei de contacte d'aquesta pàgina web per enviar un correu electrònic a QSOFT estarà atorgant el seu consentiment per a la recollida i posterior tractament de les seves dades perquè es pugui donar curs a la seva sol·licitud de comanda del programa sol·licitat, realitzar un seguiment del servei, així com per remetre-li informació relativa als productes i/o serveis de QSOFT o les actualitzacions dels mateixos.

Aquestes dades seran incloses en un fitxer informatitzat degudament inscrit en l'Agència de Protecció de Dades, el responsable del qual és JOAQUIM HERRERA JOANCOMARTÍ i sobre el que s'apliquen les mesures de seguretat més estrictes, de conformitat amb la legislació en vigor. Així mateix, el client dóna el seu consentiment per a que, per mitjà de correu electrònic o equivalent, li enviï comunicacions comercials o promocionals relatius a altres productes i serveis i/o l'actualització dels mateixos, en la forma i amb les limitacions contingudes en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre i en la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

D'altra banda, s'informa que el titular de les dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació mitjançant instància dirigida a JOAQUIM HERRERA JOANCOMARTÍ c/ Barri Sant Vicenç , 17, B4 - 08490 Tordera (Barcelona). També podrà revocar l'autorització concedida per a la tramesa per via electrònica d'ofertes o comunicacions publicitàries i promocionals pel mateix medi o mitjançant correu electrònic a l' adreça .

QSOFT és una marca del portal de comerç electrònic de Joaquim Herrera Joancomartí.