nova versió 24 del programa de facturació QFACWIN

Ja està disponible la nova versió 24 del programa de facturació QFACWIN.

Aquesta versió adapta el programa a la Llei 11/2021, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal. L'article 29.2.j) de la llei, estableix “la obligación, por parte de los productores, comercializadores y usuarios, de que los sistemas y programas informáticos o electrónicos que soporten los procesos contables, de facturación o de gestión de quienes desarrollen actividades económicas, garanticen la integridad, conservación, accesibilidad, legibilidad, trazabilidad e inalterabilidad de los registros, sin interpolaciones, omisiones o alteraciones de las que no quede la debida anotación en los sistemas mismos”. Això afecta especialment a les factures: un cop emeses (impreses), ja no es poden modificar. Els canvis en factures emeses s'han de fer mitjançant una factura rectificativa. Consulteu amb el vostre assessor fiscal els dubtes que pugueu tenir sobre la manera correcta d'operar a partir d'ara. A més d'aquesta adaptació legal, a la versió 24 destaquen aquestes noves prestacions:
 • Compres i vendes: Afegida la possibilitat d'incloure textos de fins a 8.100 caràcters en el camp Descripció de les línies de detall dels documents de compres i vendes:

novetat-versio-24-text-llarg-a-la-descripcio

 • Empresa: Afegit un camp en la pestanya Tarifes per a poder indicar la tarifa per defecte per als clients (és la que es posa automàticament en donar d'alta el client).
 • Articles: Afegida Data de disponibilitat en el requadre d'estoc. S'omple automàticament amb les comandes a proveïdor sempre que siguin d'una data posterior al dia corrent i s'esborra en descomptar de l'enviat en albarans i factures de compra. La data de disponibilitat es calcula automàticament segons el termini de lliurament indicat en la suite del proveïdor i també pot anotar-se manualment.
 • Clients: En les pestanyes de documents (pressupostos, comandes, albarans, factures, rebuts i garanties) l'ample de les columnes de la graella de dades és configurable. Des del menú contextual (clic dret del ratolí sobre la graella) també es pot copiar al portapapers de Windows el nom o l'e-mail del client.novetat-versio-24-configurar-graelles-de-la-suite-del-client
I moltes altres millores que podeu veure en detall a la nostra web.  

Nova versió 22 de QFACWIN

Ja està disponible la nova versió 22 de QFACWIN.

Entre les noves prestacions de la versió 22 destaquen:
 • Afegida selecció manual de comandes en el procés de facturació de comandes. Permet consultar i seleccionar les comandes pendents no retingudes per a facturar-les en bloc amb la sèrie i data indicades.

  Nova opcio de seleccio de comandes en la versio 22 de QFACWIN

 • Afegida opció per a calcular el marge sobre compres a configurar Preferències. Si es marca, es calcula % de marge de les vendes sobre el preu de compra en lloc de fer-lo sobre la venda.
 • Nou sistema de fidelització de clients que permet realitzar un sorteig seleccionant aleatòriament entre els clients o factures que compleixin determinats criteris.
 • Afegides propietats com a excepcions als quadres de descomptes.
 • WooCommerce: Afegida opció per a sincronizar els canvis d'articles i stock.
 • PrestaShop: Afegida actualització per a multibotiga. Permet actualitzar els articles de botigues que tinguin els mateixos productes i diferents tarifes en una sola actualització.
 • osCommerce: Afegit control de codis de categories duplicats en baixar categories de la web.
I moltes altres millores que podeu veure en detall en el nostre web.   Aprofiteu l'OFERTA DE LLANÇAMENT i adquiriu la Subscripció anual de QFACWIN amb un 50 % de descompte per a tota la vida. Oferta vàlida fins el 25/11/2019 per versions QFACWIN Subscripció anual de nova contractació. Podeu fer la comanda al nostre servidor segur. Recordeu que estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu.  
configurar-gmail-enviar-desde-qfacwin-capce

Configurar GMAIL per a enviar correus des de QFACWIN

Per a poder enviar correus des de QFACWIN utilitzant GMAIL hem de configurar el compte per tal que Google no bloquegi l'accés. Això és degut als estàndards de seguretat que protegeixen l'accés des d'aplicacions externes considerades poc segures. En general es consideren com poc segures les aplicacions en les quals només cal configurar un usuari i una contrasenya per a poder realitzar els enviaments. En aquests casos, GMAIL ens retornarà un error de contrasenya incorrecta encara que s'hagi indicat la corresponent a aquest compte. Hi ha dues opcions per a configurar el compte i poder enviar correus des de QFACWIN amb GMAIL: Canviar l'accés al compte per a aplicacions poc segures o iniciar sessió mitjançant contrasenyes d'aplicació. La primera opció és molt més senzilla, no obstant això darrerament Google està recomanant la segona que és una mica més complicada d'implementar. En tots dos casos cal accedir a la configuració de seguretat del compte: configurar-gmail-enviar-desde-qfacwin-1-acces-configuracio I a l'apartat Comptes i importació per a seleccionar l'opció Una altra configuració del compte de Google: configurar-gmail-enviar-desde-qfacwin-2- altra-configuracio Des d'aquesta pantalla s'accedeix a l'apartat Seguretat: configurar-gmail-enviar-desde-qfacwin-3-seguretat  

1-Canviar l'accés al compte per a aplicacions poc segures

En la pantalla de la configuració de seguretat busquem l'opció per a poder activar l'accés configurar-gmail-enviar-desde-qfacwin-4-canviar-acces I ho activem: configurar-gmail-enviar-desde-qfacwin-5-activar-acces   Al moment rebrem un correu de seguretat de Google advertint-nos que s'ha activat l'accés al compte per a aplicacions poc segures.  

2- Iniciar sessió mitjançant contrasenyes d'aplicació

Aquesta opció, que Google recomana per a augmentar encara més la seguretat, és bastant més complicada de configurar. En primer lloc, en la pantalla de la configuració de seguretat cal activar la verificació en dos passos. configurar-gmail-enviar-desde-qfacwin-6-verificacio   Per a això accedim a aquesta opció i seguirem els passos en els quals cal indicar el número de mòbil i el tipus d'avís a rebre. A continuació cal indicar el codi rebut i ja es pot activar. Una vegada activada no és necessari realitzar el pas següent i es pot tornar a la configuració de seguretat per a activar les contrasenyes d'aplicacions. Rebrem un e-mail de Google avisant de l'activació.   Per a continuar el procés i activar les contrasenyes d'aplicacions hem d'introduir de nou la contrasenya del compte i el codi de seguretat que s'envia al mòbil. En la pantalla de selecció d'aplicacions hem de seleccionar Un altre (nom personalitzat) i escriure QFACWIN. configurar-gmail-enviar-desde-qfacwin-7-seleccionar-aplicacio Podem veure com tenim QFACWIN configurar-gmail-enviar-desde-qfacwin-8-QFACWIN En prémer el botó Generar es mostra la contrasenya de 16 dígits que s’ha de copiar i posar-la en la configuració de l'e-mail de QFACWIN. configurar-gmail-enviar-desde-qfacwin-9-preferencies2 Amb això ja podrem realitzar els enviaments d'e-mail amb un compte GMAIL.