Sobre el QFACWIN

QFACWIN és un completíssim programari de facturació gratuït que contempla el comerç electrònic com una faceta més de l’activitat de l’empresa integrant totalment diferents tipus de botigues virtuals: QFACWEB i les botigues de programari lliure Prestashop, osCommerce, CRE loaded, ZenCart i xt:Commerce.

software de gestion gratuito QFACWIN

Inclou la gestió de pressupostos, comandes, albarans, documentació d’enviament, factures, rebuts, TPV, tickets, devolucions, RMA, cobraments, proveïdors, comandes a proveïdors, albarans de proveïdors, compres, despeses, venciments a pagar, impostos, venedors, liquidacions de comisions, categories, families, productes, propietats (talles i colors), composicions, serveis, magatzems, inventari, tarifes, descomptes, clients, presumptes clients, promocions i regals, agenda electrònica, e-mailing, enviament de SMS, etc.

Permet generar al moment llistats, estadístiques, gràfiques de vendes, catàlegs, fitxes de producte i llistats configurats amb la informació que necessitis i editar-los amb Word o Excel o generar un arxiu PDF per a enviar-lo per e-mail.

Podràs personalitzar els teus impresos: factures, albarans, comandes, pressupostos, rebuts, albarans, etiquetes de transport, etiquetes de codi de barres, etc., amb el potent dissenyador de formularis que permet, utilitzant el ratolí i de manera molt intuïtiva, dissenyar els formats d’impressió.

Disposa de processos especials automatitzats de facturació: facturació per albarans per facturar els albarans servits en un període, facturació automàtica de comandes, facturació per plantilles per emetre factures basades en una plantilla a diferents clients i facturació per venciments, per facturar artícles o serveis que tinguin venciments assignats com serveis de manteniment.

Gestiona la teva pròpia botiga virtual gratuïta i les botigues virtuals de programari lliure Prestashop, osCommerce, ZenCart, CRE loaded y xt:Commerce. Mitjançant processos totalment automàtics, importa les dades de botigues existents, omple la botiga amb els productes seleccionats i bixa els clients i les seves comandes directament als arxius de facturació.

Totes les versions del programari de gestió QFACWIN inclouen la versió estàndard gratuïta de QFACWEB la qual cosa permet generar automàticament una web amb botiga virtual i vendre els productes a Internet sense cap despesa afegida (la botiga s’allotja als servidors de QSOFT i, per tant, l’usuari no ha d’abonar res en concepte de dominis ni hosting).

Amb totes aquestes prestacions, QFACWIN et sorprendrà perquè a més a més de tot el que s’ha esmentat anteriorment, és molt fàcil d’utilitzar.

Descarrega ara el programari de facturació gratuït QFACWIN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


4 + = cinc

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>