modul-signatura-digital-de-factures-en-PDF

Signatura digital de factures en PDF amb QFACWIN

Amb el mòdul de signatura digital de factures en PDF ja pot signar digitalment les factures en enviar-les per e-mail i en guardar-les en PDF.

El mòdul de signatura digital de factures en PDF s’activa introduint la llicència corresponent en l’opció Instal·lar llicències del menú Utilitats de QFACWIN.

Una vegada introduïda la llicència, es configura en la pestanya Facturae/TBAI de l’empresa.

Ha de marcar-se la casella Signar digitalment les factures PDF i configurar el certificat amb el qual se signaran digitalment les factures.

Per a poder signar les factures en PDF ha de disposar d’un certificat digital vàlid, ja que és necessari indicar les dades del certificat digital en aquesta pantalla.

signatura digital de factures amb QFACWIN - configurar certificat

 

Es pot seleccionar un certificat digital dels instal·lats en Windows o bé seleccionar Signar amb un arxiu de clau p12 o pfx. Si selecciona aquesta opció, apareixeran les caselles per a indicar l’arxiu de clau p12 o pfx i la seva contrasenya.

signatura-digital-de-factures-en-PDF-configurar-p12

 

Quan està configurat, si la casella Signar digitalment les factures PDF està marcada, una vegada s’ha generat l’arxiu PDF d’una factura (en prémer per a enviar-la per email o en seleccionar guardar com PDF en la previsualització), se signarà el PDF. Si es desmarca la casella Signar digitalment les factures PDF, les factures no se signaran.

Per defecte, la signatura digital s’imprimeix centrada en la part superior de la primera pàgina de la factura.

signatura-digital-de-factures-en-PDF-signatura-per-defecte

 

Es poden canviar les mesures, la posició i la banda en cada disseny de factura recuperant el camp Signatura Digital PDF. Aquest camp no s’imprimeix per impressora ni en la previsualització. Només s’utilitza en signar el PDF per a establir on va la signatura.

signatura-digital-de-factures-en-PDF-dissenyador

signatura-digital-de-factures-en-PDF-signatura-al-peu

Un cop signada, es pot comprovar la signatura digital d’una factura en: https://signasuite.aoc.cat/signasuite/validatePDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


7 − dues =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>