Nova versió 26 de QFACWIN

Nova versió 25 de QFACWIN

Ja està disponible la nova versió 25 del programa de facturació QFACWIN.

A la versió 25 destaquen aquestes noves prestacions:

Adaptació a TicketBai per a facturar a Euskadi: Signa digitalment les factures, les envia directament a la hisenda foral i obté l’identificador i el codi QR.

nova-versio-25-de-QFACWIN-ticketbai

 

  • Compres i vedes: A les línies de detall podeu modificar l’ordre i l’amplada de les columnes per ajustar-los a les vostres necessitats. Per canviar de lloc una columna, només cal prémer amb el botó esquerre del ratolí el títol de la columna i arrossegar-la fins a la posició desitjada. Un cop ajustat premi sobre la reixeta amb el botó dret del ratolí i seleccioneu l’opció Guardar mesures de pantalla del menú emergent.

 

  • Possibilitat d’imprimir i enviar per correu electrònic un esborrany de les factures abans d’emetre-les definitivament.

nova-versio-25-de-QFACWIN-imprimir-esborrany

  • Articles: Afegides opcions a Actualitzar preus:
    • - Desfer actualització percentual: Permet revertir un increment percentual. Exemple, si incrementem un preu de 100 en un 10% ens en donarà 110. Si volem revertir aquest percentatge no n’hi ha prou amb una disminució del -10% ja que és 99. En aquest exemple, el programa realitza el càcul 110/1.10=100 per revertir lactualització percentual.
      - Afegir impostos: Permet generar fàcilment tarifes amb impostos inclosos segons el percentatge que correspongui a cada article.
  • Afegit avís de marge de benefici a Preferències: Avisar si marge inferior a: Si s’indica un marge de benefici mínim, en vendes i TPV el programa divideix l’import entre les unitats de cada article i avisa si el marge resultant és inferior a l’indicat. Si s’indica 0, l’avís queda desactivat.

I altres millores que podeu veure en detall a la nostra web.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


8 + vuit =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>