Aquesta web utilitza cookies per millorar la navegació i amb finalitats analítiques. Si contínua navegant, considerarem que accepta la política de cookies.
Més informació     Acceptar

programari de gestió  

Segueix-nos:  facebook twitter youtube pinterest  

Inici > Programari

PROGRAMA DE FACTURACIÓ GRATUÏT

En aquesta pàgina us mostrem tots els programes de gestió comercial i facturació gratuïts disponibles a qsoftnet.cat. Estan agrupats per categories de manera que pugueu ampliar fàcilment la informació sobre cadascun d'ells. Intuïtius i pràctics, els nostres programes de facturació gratuïts et permetran portar una gestió actualitzada i connectada amb la teva botiga osCommerce o PrestaShop. Descobreix les seves funcionalitats.

PROGRAMARI DE GESTIÓ

PROGRAMARI DE GESTIÓ AMB WEB i BOTIGA VIRTUAL GRATUÏTA

QFACWIN és un completíssim programa de gestió comercial que inclou el comerç electrònic com una faceta més de l'activitat diària.

vídeos del programa de gestió QFACWIN

vídeos QFACWIN

Els programes de gestió comercial gratuïts QFACWIN permeten gestionar pressupostos, comandes, albarans, documentació d'enviament, factures, facturació electrònica Facturae, rebuts, TPV, devolucions, cobraments, proveïdors, comandes i albarans de proveïdors, compres, despeses, venciments a pagar, impostos, venedors, liquidacions de comissions, categories, famílies, productes, talles i colors, serveis, magatzems, inventari, tarifes, descomptes, clients, presumptes clients, promocions i regals, agenda electrònica, e-mailing, SMS, etc.

Totes les versions de QFACWIN inclouen una botiga virtual integrada gratuïta QFACWEB estàndard, perquè puguis generar automàticament la teva pròpia web amb botiga virtual i començar avui mateix a vendre a Internet els articles que tinguis en els arxius del programa de facturació.


més informació
del programa de gestió QFACWIN

Connector WooCommerce

PROGRAMARI DE GESTIÓ AMB CONNECTOR WooCommerce

Si la teva botiga virtual es WooCommerce , pots integrar-la amb el programari de gestió QFACWIN WooCommerce que inclou el connector WooCommerce.

Amb el connector WooCommerce pots importar les dades i automatitzar la gestió de la botiga virtual.

Al connectar la teva botiga WooCommerce amb el programa de gestió QFACWIN wooCommerce podràs pujar automàticament els articles i categories i descarregar clients i comandes directament als arxius del programa de facturació.


conector WooCommerce del programa de gestion QFACWIN
més informació del
programari de gestió QFACWIN WooCommerce


Apren a configurar i utilitzar el conector WooCommerce del programari de facturació QFACWIN amb els
vídeos de wooCommerce


El connector wooCommerce també està inclòs en la versió gratuïta del QFACWIN.


Connector PrestaShop

PROGRAMA DE GESTIÓ AMB CONNECTOR PRESTASHOP

El programa de gestió comercial QFACWIN PrestaShop inclou el connector PrestaShop per connectar la facturació amb les botigues virtuals PrestaShop.

Si tens una botiga PrestaShop en funcionament, el connector PrestaShop del programari de gestió comercial QFACWIN et permet importar automàticament els productes, categories, fabricants i clients existents en la botiga virtual als arxius del programa de facturació.


qfacwin prestashop


El connector PrestaShop dels programes de gestió QFACWIN PrestaShop et permet omplir automàticament la botiga PrestaShop amb els productes, categories, fabricants, tarifes i fotografies i descarregar les comandes i les dades dels clients directament als arxius del programa de facturació.

El connector PrestaShop està inclòs en el programa de facturació gratuït QFACWIN.Botiga Virtual QFACWEB

PROGRAMES DE GESTIÓ AMB WEB i BOTIGA VIRTUAL PROFESSIONAL

QFACWEB és una botiga virtual gratuïta que està inclosa en totes les versions del programari de gestió QFACWIN. Es genera des del programa de facturació QFACWIN i s'allotja gratuïtament en www.empresa-virtual/nom-de-la vostra-empresa.

com crear una botiga virtual integrada

Vídeo: com crear una botiga virtual integrada per vendre per Internet

Puja automàticament els teus productes, ven-los, recull les comandes, els nous clients i els subscriptors directament en els arxius de facturació. Sense haver de duplicar les dades.

Configura l'aparença de la web, actualitza-la, canvia els textos, posa imatges, tot directament des del teu panell de control, sense necessitat de coneixements de disseny web.


Conector osCommerce

PROGRAMA DE GESTIÓ AMB CONNECTOR OSCOMMERCE

Si tens una botiga osCommerce o basada en osCommerce com CRE loaded, ZenCart o xt:Commerce, pots integrar-la amb els programes de gestióQFACWIN osCommerce que inclouen el connector osCommerce.

El connector osCommerce et permet importar les dades i automatitzar la gestió de la botiga virtual.

En connectar la teva botiga virtual osCommerce amb el programa de gestió comercial QFACWIN osCommerce podràs pujar automàticament els productes, categories i fabricants i descarregar clients i comandes directament als arxius del programa de facturació.


vídeos del connector osCommerce del programa de gestió QFACWIN

Aprèn a configurar i a utilitzar el connector osCommerce del programari de facturació gratuït QFACWIN amb els
vídeos d'osCommerce


El connector osCommerce està inclòs als programes de facturació gratuïts QFACWIN.


més informació del
programa de gestió QFACWIN osCommerce


Serveis d'Internet

DOMINIS, CORREU i WEB

servicios de Internet

Sense grans inversions, podeu optar per la solució que més us convingui, des de la mínima presència amb el pàrquing de domini fins a la completa solució de comerç electrònic totalment integrada amb el vostre programari de facturació.

Comprova si el domini que vols està disponible


Dominis - Correu professional- espai professional - més informació