Aquesta web utilitza cookies per millorar la navegació i amb finalitats analítiques. Si contínua navegant, considerarem que accepta la política de cookies.
Més informació     Acceptar

programari de gestió  

Segueix-nos a:  facebook twitter youtube pinterest  

Inici > Programari de gestió comercial

QFACWIN, PROGRAMES DE FACTURACIÓ I GESTIÓ D'EMPRESA

Programes de facturació QFACWIN

Entre els programes de facturació existents al mercat, QFACWIN és l'única eina de gestió i facturació que inclou web i botiga virtual gratuïta.


programa facturacio gratuit: vendes

A diferència d'altres programes de facturació, QFACWIN contempla el comerç electrònic com una faceta més del negoci de l'empresa incloent en totes les versions eines com QFACWEB capaços de crear i gestionar una web amb botiga virtual integrada perquè puguis vendre, des del primer dia, els productes que seleccions als teus arxius de facturació i recollir directament les comandes i dades dels clients en la facturació. Sense haver de duplicar dades.

Els programes de facturació QFACWIN tenen a més totes les prestacions tradicionals d'aquest tipus de programari: et permeten generar i gestionar ràpida i eficaçment pressupostos, comandes, albarans, factures, rebuts, comandes a proveïdors, compres, despeses, impostos, venedors, articles, serveis, magatzems, clients, presumptes clients, proveïdors, cobraments, pagaments, remeses bancàries, promocions, facturacions periòdiques, estadístiques, gràfiques de vendes i llistats, etiquetes, cartes i fitxes configurats amb la informació que necessitis i editar-los amb Word o Excel.
Pots personalitzar els teus impresos: pressuposts, factures, albarans, comandes, comandes a proveïdors, rebuts i etiquetes amb el potent dissenyador de formularis. i enviar-los automàticament per correu electrònic en format PDF. També pots enviar SMS als clients informant-los de la tramitació de les seves comandes.
Amb totes aquestes prestacions, els programes de facturació QFACWIN et sorprendran per que són molt fàcils d'utilitzar. L'idioma del programa es configurable (català / espanyol).

Pots comprovar-ho ara mateix, baixant-te la versió gratuïta del QFACWIN.

Excel·lent software per realitzar la gestió i venda online de productes.
Excel·lent equip humà darrere de tot per poder solucionar problemes que puguin sorgir (odio parlar amb màquines) o simplement realitzar millores del producte.
Recomanat AAA+++.


Tony Vicente
HiperBasculas, S.L.
www.hiperbasculas.comBeneficis d'utilitzar QFACWIN

El principal benefici que obtindràs en utilitzar qualsevol dels programes de facturació QFACWIN és el derivat de la botiga virtual gratuïta:

 • VENDRÀS MÉS SENSE CAP TIPUS DE COST ADDICIONAL. En incorporar web i botiga virtual gratuïta pots oferir des del primer dia i sense cap cost afegit els teus productes a TOT EL MÓN. Com que es tot automàtic, no tindràs ni el cost administratiu d'introduir les comandes en el teu programa de facturació: els teus clients ho faran per tu des de la botiga virtual en Internet.
  Al augmentar les vendes sense augmentar les despeses, GUANYARÀS MÉS DINERS.

Però no acaba aquí, en utilitzar el programa de facturació QFACWIN:

 • Guanyaràs en flexibilitat. Amb els programes de facturació QFACWIN pots adaptar-te a cada client, personalitzant tarifes, descomptes i fins i tot formats d'impressió. Les dades habituals de facturació de cada client poden canviar-se també en cada factura.

 • Augmentaràs la competitivitat. És evident que el principal benefici d'una eina de gestió és la gran quantitat de temps que estalvia a les persones que treballen amb ella. Estalviar temps és estalviar diners i per tant baixar els costos amb el que aconsegueixes augmentar la competitivitat.

 • Milloraràs l'organització. Els programes de facturació QFACWIN incorporen una agenda electrònica per a cada usuari del programa amb què mantenir perfectament controlades totes les activitats diàries: cites, reunions, tasques pendents, aniversaris, etc.

 • Guanyaràs en fiabilitat . Automatitzant tots els càlculs redueixes els errors i guanyes en fiabilitat. Podràs descartar automàticament errors al calcular imports, impostos, descomptes, comissions, estadístiques, inventari, etc.

 • Milloraràs la imatge : Tots els teus documents a l'exterior sortiran impecables, amb el disseny corporatiu que vulguis donar-los. Fins i tot pots adaptar especialment el disseny dels documents (factures, albarans, documents de lliurament) a les necessitats específiques d'un client.

 • Augmentaràs la teva capacitat de decisió. La millor manera de prendre les decisions òptimes és tenir tota la informació necessària disponible en el moment en què es necessita. Amb els programes de facturació QFACWIN tens tota la informació actualitzada i a l'instant.

 • Augmentaràs la velocitat de resposta. La tramitació administrativa d'una comanda es redueix al màxim: amb només uns clics de ratolí pots generar una Factura a partir d'una comanda o d'albarans o documents de lliurament.

 • Guanyaràs en seguretat. Les dades de la teva empresa estaran ben organitzades i el seu accés controlat per usuari i contrasenya. Pots definir tipus diferents d'accés a les dades en funció del que l'usuari pugui o no pugui fer o consultar.

 • Milloraràs la gestió comercial. Els programes de facturació QFACWIN incorporen un arxiu de presumptes clients o prospectes, segmentable en grups per poder fer el seguiment comercial, trameses de màrqueting, etc.

 • Milloraràs la comunicació amb els teus clients, proveïdors i presumptes. Els programes de facturació QFACWIN et permeten enviar els documents per e-mail, SMS a clients, generar cartes personalitzades amb les dades que vulguis (noms, direccions, etc.) i preparar les plantilles en Word o un altre processador de texts. També pots generar etiquetes adhesives seleccionant les dades i filtrant els destinataris. Tot això simplifica les trameses de catàlegs, notificacions, etc.

 • Augmentaràs el teu temps disponible i el dels teus empleats. Amb els programes de facturació QFACWIN tindràs calculats a l'instant les declaracions d'impostos, d'operacions anuals, els càlculs de comissions per als venedors o distribuïdors, les estadístiques de vendes, etc.

 • Tot això et permetrà oferir un millor servei al client i dedicar més temps a l'àrea comercial amb el que augmentaràs les teves vendes i beneficis.

Amb tots aquests beneficis, es possible que pensis que es tracta d'un sistema molt complex d'administrar. Però no es així. Els programes de facturació QFACWIN han estat dissenyats perquè qualsevol persona pugui fer-los funcionar .

Durant més de 20 anys hem anat atenent i incorporant els suggeriments que ens han fet els usuaris del programa per fer que QFACWIN sigui un programari molt fàcil d'usar.
Molt bones a tots. Primer de tot felicitar-vos per realitzar aquest gran treball que esteu fent.
El programa m'agradat molt, és molt intuitiu i alhora molt extens. Felicitar tambe al servei tècnic que està al darrere de tot això per la rapidesa en constestacions via mail. En global un gran èxit. Endavant que teniu exit assegurat!!.Alexandre Pique Ferre
APCENTER
www.apcenter.es