Aquesta web utilitza cookies per millorar la navegació i amb finalitats analítiques. Si contínua navegant, considerarem que accepta la política de cookies.
Més informació     Acceptar

programari de gestió  

Segueix-nos a:  facebook twitter youtube pinterest  

Inici > Serveis d'Internet

Serveis d'Internet

Amb la nova gamma de solucions web, podeu portar la vostra empresa a Internet d’una manera gradual i escalonada:

contracta Parquing de domini:
Presencia mínima a internet. Amb l'entrada generalitzada de professionals i empreses a Internet, cada vegada és més difícil trobar el domini que vols lliure. Encara que de moment no tinguis la teva web, amb el domini contractat i aparcat, tothom que vagi al teu domini hi trobarà les teves dades de contacte. Així no perds a la gent que et busca per Internet. Quan ho creguis convenient, podràs tenir la teva web amb l'adreça del teu domini. Quan ho creguis convenient, podràs tenir els teus comptes de correu o la teva web amb l'adreça del teu domini. Un domini és com una marca registrada que pots utilitzar tant per a la teva web com per als teus comptes de correu.

Inclou: Alta de domini (www.nom_domini.com/net/org/es) al registre internacional i una pàgina estàtica de model fix (no configurable) amb les dades de contacte de la teva empresa.

Preu: 24,00 € / any  OFERTA:abans   45 € / any


contracta Parquing i correu: Parquing domini + 10 comptes e-mail
Els comptes de correu sota el teu propi domini es mantenen inalterables en el temps encara que canviïs de proveïdor d'Internet, sempre tindràs els teus comptes de correu actius i no perdràs els teus contactes.

Inclou: Alta de domini (www.nom_del_teu_domini.com/net/org/es) al registre internacional, parquing del domini amb una pàgina estàtica de model fix (no configurable) amb les dades de contacte de la teva empresa i 10 comptes de correu sota el teu domini, totalment aptes per fer-los anar des del teu programa de correu o directament des de la web (amb el navegador),i un panell de control des d'on podràs configurar, redireccionar, donar d'alta, esborrar, canviar les contrasenyes i els teus comptes, amb filtres anti-virus i anti-spam, autoresponedors de correu, 500 Mb d'espai i transferència il·limitada, aptes per enviar i recullir el correu electrònic de la teva empresa.

Preu en oferta: 75,00 € / any
 


contracta Espai professional: Domini + 100 comptes correu + 100 Gb Hosting
És una opció completíssima de hosting que et permet posar qualsevol web que et puguis dissenyar.

Inclou: Alta de domini (www.nom_del_teu_domini.com), 100 comptes de correu sota el teu domini (el_que_vulguis @nom_del_teu_domini.com/net/org/es) amb filtres anti-virus i anti-spam, autoresponedors de correu, 100 Gb d'espai propi a internet (hosting) per penjar la teva web o el que vulguis. 2 panells de control, un per gestionar el teu hosting i l'altre per modificar i configurar la teva pàgina web. Alta a buscadors, serveis d' FTP, webmail, bases de dades il·limitades, fòrums, transferència il.limitada de transferència mensual,suport HTML, Javascript, Applets de Java, Flash, XML, PHP, Perl 5.8, C, Python, SSI, streamming (Real Audio, Real Video, Mp3), Macromedia Flash.

Preu: 150,00 € / any


contracta Comerç electrònic: Domini + Hosting Professional + comerç electrònic PrestaShop connectat amb QFACWIN
Posa la teva botiga a internet.

Inclou: Programa de facturació i gestió QFACWIN (versió QFACWIN-PRESTASHOP Subscripció Anual) amb llicència per a 3 usuaris en xarxa , alta de domini (www.nom_del_teu_domini.com) i hosting professional amb la botiga PrestaShop instal.lada.
La botiga PrestaShop, al estar connectada amb QFACWIN s'omple automàticament amb els productes o serveis que hi ha introduïts al programa de facturació QFACWIN (no cal tornar a introduir les dades). Tria els articles que vulguis vendre a Internet, amb fins a 6 fotografies per article, els preus, les ofertes i actualitza automàticament la botiga tantes vegades com vulguis.
Recull les comandes i les dades dels clients directament i automàticament als arxius del programa de facturació de QFACWIN (no has de tornar a introduir les dades per facturar).

Preu: Consultar


Fes la comanda al nostre servidor segur.


Estem a la teva disposició per a qualsevol consulta o dubte que tinguis, info@mailqs.com