Aquesta web utilitza cookies per millorar la navegació i amb finalitats analítiques. Si contínua navegant, considerarem que accepta la política de cookies.
Més informació     Acceptar

programari de gestió  

Segueix-nos a:  facebook twitter youtube pinterest  

Inici > Preguntes programari de gestió comercial

QFACWIN, programari de gestió comercial


Software de gestio QFACWIN

Software de gestió comercial QFACWIN

El software de gestió comercial QFACWIN és l'únic software de gestió que inclou web i botiga virtual gratuïta en totes les versions.
Amb el software de gestió comercial QFACWIN, pots generar gratuïtament la teva web amb botiga virtual i omplir-la automàticament amb els articles que seleccionis dels arxius del software de gestió. Les comandes i les dades dels clients baixen directament als arxius del software de gestió.

He de pagar alguna cosa per treballar amb la botiga virtual gratuïta?


No. No has de pagar ni domini, ni hosting. RES. La web i la botiga virtual que vénen en totes les versions de QFACWIN s'allotgen en un hosting nostre. La teva adreça web serà: www.empresa-virtual.com/nom de la teva web.

De totes maneres, si ja disposes d'un domini propi o vols contractar-ne un amb nosaltres, el podem redireccionar a la web gratuïta, perquè quan algú busqui el teu domini es dirigeixi a la web. Donaràs una imatge més professional.

Puc utilitzar la botiga virtual gratuïta amb la versió gratuïta?

Si. La web i la botiga virtual gratuïta estan disponibles en totes les versions del programa. També en la versió gratuïta.

Hi ha algun tipus d'assistència per ajudar-me a resoldre els meus dubtes sobre QFACWIN?

El servei de consultes, les actualitzacions del programa i el suport només estan disponibles per als usuaris de les versions comercials i per tant no podem donar suport als usuaris de la versió gratuïta. De totes maneres, si esteu avaluant el programa per decidir la seva adquisició, és normal que us sorgeixin dubtes. En aquest cas, podeu fer les consultes des del mateix programa al menú d'ajuda (Ajuda -> Suport i consultes).

Després de fer la comanda, quant temps passarà per disposar del programa?

Disposaràs del programa immediatament, ja que als pocs minuts d'enviar la comanda, t'arribarà un e-mail amb una còpia de la comanda i un número de llicencia temporal de la versió sol·licitada, això et permetrà treballar moments després de fer la comanda, sigui l'hora que sigui, festiu o no. Uns dies més tard, t'arribarà el número de serie definitiu amb la factura corresponent.


Quant costa QFACWIN?

En funció de les teves necessitats pots contractar diferents versions del software de gestió comercial QFACWIN. Consulta la secció de preus per a una informació més detallada.


Puc dissenyar jo mateix els formats de factures amb QFACWIN?

Amb les versions que incorporen el dissenyador pots dissenyar-te formats d'impressió de pressupostos, factures, albarans, rebuts, comandes i etiquetes pels transportistes. Et permet tant configurar els formats al teu gust, com adaptar el format a qualsevol paper imprès que ja tinguis. Pots assignar formats diferents a cada empresa, sèrie de facturació i també a cada client.
En les versions que no incorporen el dissenyador, pots escollir entre els dissenys existents, el que millor s'adapti al teu negoci.


Puc fer còpies de seguretat?

Si, i és convenient fer-les sovint i mantenir-les fora de l'ordinador on hi ha el programa (quan s'espatlla un disc dur, es perd tot). QFACWIN es pot programar per a que t'avisi periòdicament de fer còpies.


Que passa si el programa no s'adapta a les meves necessitats?

La versió d'avaluació del programa et permet provar i analitzar totes les prestacions del programa durant el temps que vulguis i veure si realment s'adapta a les teves necessitats.
De totes maneres, QSOFT et garanteix totalment la compra: si en 30 dies no estàs satisfet del programa, et tornarem els diners que hagis pagat.


Si compro QFACWIN, què passa amb les dades introduïdes a la versió gratuïta ?

Es conserven absolutament totes. La llicència s'introdueix a la instal.lació on tens les dades i activa les opcions corresponents a les versions contractades. Consulta el quadre comparatiu de la secció versions per veure les diferencies de cada versió.


No es pot imprimir amb la versió gratuïta?

La versió gratuïta del programari de gestió QFACWIN és totalment operativa i permet imprimir.
La versió que no permet imprimir és la versió d'avaluació o demo.
La versió gratuïta és monousuari i per a un sol ordinador. No es pot compartir en xarxa ni executar en un ordinador on hi hagi un altre QFACWIN instal·lat.
Per evitar usos no autoritzats, quan el programa detecta que s'incompleixen aquestes condicions o bé quan s'utilitza el suport especial per avaluar el programa (Ajuda -> Suport i consultes), la versió gratuïta es transforma automàticament en una versió d'avaluació o demo que no permet imprimir. En aquest cas, per seguir treballant amb la versió gratuïta, cal instal·lar-la en un altre ordinador que no tingui instal·lat cap QFACWIN.


 


targeta    paypal
Fes la comanda al nostre servidor segur.
descarrega la versio gratuita de QFACWIN
Descarrega la versió gratuïta
del programa de gestió QFACWIN


QUE PASSA DESPRÉS DE FER LA COMANDA?

Immediatament després de fer la comanda, rebràs automàticament per e-mail una còpia de la comanda que has fet i el número de sèrie temporal corresponent al producte solicitat, juntament amb les instruccions per a introduir-lo a la versió gratuïta o d'avaluació de QFACWIN per a que puguis treballar amb el programa.

Si has contractat el servei de consultes, pots fer-lo servir desde el primer moment.

Uns dies després, rebràs la factura i el número de sèrie definitiu que incorpora les teves dades.

RECORDA, et garantim totalment la compra: si en 30 dies no estàs satisfet del programa, et tornarem els diners que hagis pagat.