Aquesta web utilitza cookies per millorar la navegació i amb finalitats analítiques. Si contínua navegant, considerarem que accepta la política de cookies.
Més informació     Acceptar

programari de gestió  

Segueix-nos a:  facebook twitter youtube pinterest  

Inici > Novetats del programari de gestió QFACWIN

QFACWIN, programa de facturació i gestió d'empresa

Novetats de la versió 25 del programa de facturació


IMPORTANT - NOTA D'ACTUALITZACIÓ:

Abans d'actualitzar, si la vostra versió és anterior a la 14.20, heu de descarregar i instal·lar el motor de base de dades Firebird en tots els ordinadors, deixant els paràmetres d'instal·lació que vénen per defecte:
https://www.qsoftnet.cat/Firebird-2.5.0.26074_1_Win32.exe.


Si es treballa en xarxa, una vegada instal·lat, cal obrir el port 3050 en el servidor (en les estacions de treball no és necessari). En el fòrum s'explica com fer-ho:
Com obrir un port en windows 10: https://www.qsoftnet.cat/com-obrir-un-port-en-windows-10.php
Com obrir un port en windows 7: http://www.qsoftnet.com/foro/viewtopic.php?t=650

En funció del volum de dades que contingui QFACWIN, l'actualització pot durar des d'uns minuts fins a diverses hores.

Versió 25.37:

 • Adaptació del connector PrestaShop a la nova versió 8 de PrestaShop

Versió 25.35:

 • Nou mòdul de signatura digital de factures en PDF

Versió 25.00:

 • Adaptació a TicketBai per a facturar a Euskadi: Signa digitalment les factures, les envia directament a la hisenda foral i obté l'identificador i el codi QR.

  novetat versio 25: QFACWIN TICKETBAI


 • Compres i vedes: A les línies de detall podeu modificar l'ordre i l'amplada de les columnes per ajustar-los a les vostres necessitats. Per canviar de lloc una columna, només cal prémer amb el botó esquerre del ratolí el títol de la columna i arrossegar-la fins a la posició desitjada. Un cop ajustat premi sobre la reixeta amb el botó dret del ratolí i seleccioneu l'opció Guardar mesures de pantalla del menú emergent.

 • Possibilitat d'imprimir i enviar per correu electrònic un esborrany de les factures abans d'emetre-les definitivament.

  novetat versio 25: imprimir esborrany de factures • Articles: Afegides opcions a Actualitzar preus:
  - Desfer actualització percentual: Permet revertir un increment percentual. Exemple, si incrementem un preu de 100 en un 10% ens en donarà 110. Si volem revertir aquest percentatge no n'hi ha prou amb una disminució del -10% ja que és 99. En aquest exemple, el programa realitza el càcul 110/1.10=100 per revertir lactualització percentual.
  - Afegir impostos: Permet generar fàcilment tarifes amb impostos inclosos segons el percentatge que correspongui a cada article.

 • Afegit avís de marge de benefici a Preferències: Avisar si marge inferior a: Si s'indica un marge de benefici mínim, en vendes i TPV el programa divideix l'import entre les unitats de cada article i avisa si el marge resultant és inferior a l'indicat. Si s'indica 0, l'avís queda desactivat.

 

 

targeta    paypal
Fes la comanda al nostre servidor segur.
descarrega programari facturacio gratuit
Descarrega la versió gratuïta
del programa de facturació QFACWIN
i comença a vendre a InternetNOVETATS DE VERSIONS ANTIGUES DEL PROGRAMA DE FACTURACIÓ: