Aquesta web utilitza cookies per millorar la navegació i amb finalitats analítiques. Si contínua navegant, considerarem que accepta la política de cookies.
Més informació     Acceptar

programari de gestió  

Segueix-nos a:  facebook twitter youtube pinterest  

Inici > Novetats del programari de gestió QFACWIN

QFACWIN, programa de facturació i gestió d'empresa

Novetats de la versió 23 del programa de facturació


IMPORTANT - NOTA D'ACTUALITZACIÓ:

Abans d'actualitzar, si la vostra versió és anterior a la 14.20, heu de descarregar i instal·lar el motor de base de dades Firebird en tots els ordinadors, deixant els paràmetres d'instal·lació que vénen per defecte:
https://www.qsoftnet.cat/Firebird-2.5.0.26074_1_Win32.exe.


Si es treballa en xarxa, una vegada instal·lat, cal obrir el port 3050 en el servidor (en les estacions de treball no és necessari). En el fòrum s'explica com fer-ho:
Com obrir un port en windows xp: http://www.qsoftnet.com/foro/viewtopic.php?t=649
Com obrir un port en windows 7: http://www.qsoftnet.com/foro/viewtopic.php?t=650

En funció del volum de dades que contingui QFACWIN, l'actualització pot durar des d'uns minuts fins a diverses hores.

Versió 23.00:

 • Utilitats:
  - Envíament de Whatsapp: Afegit a clients, vendes, proveïdors i sortejos una opció que crida a WhatsApp web per enviar missatges de whatsapp segons plantilles predeterminades. No envia automàticament perquè whatsapp no ho permet, però deixa el missatge preparat per enviar-lo prement enviar.

  whatsappweb novetat versio 23

  - Canviats filtres en els manteniments: Permeten buscar camps en blanc (sense dades) deixant en blanc el camp del filtre i per "igual a" posant = al començament. Per exemple =A-123 mostrarà només el que sigui igual a A-123 (no mostrarà A-1234 ni BA-123).
  - Afegida l'opció “Encadenar altes S/N” a configurar la graella de dades dels manteniments. Si està marcat, en afegir un alta, s'afegeix un altre registre (com fins ara). Si està desmarcat, en afegir un registre es torna a la pantalla de manteniment.
  - Nova cerca a compres i vendes pel camp descripció: prement F4 obre el manteniment d'articles filtrant per nom de l'article.

 • Estoc:
  - Optimitzats recalcular estoc i recalcular acumulats. Va molt més ràpid.
  - Afegit poder modificar l'estoc des del detall d'articles. Es mostra l'estoc actual o a una data determinada i es permet canviar-lo. Es grava el moviment de magatzem per la diferència. Per a poder fer-ho, l'usuari ha d'estar autoritzat a modificar magatzems.

  estoc en articles novetat versio 23


 • Articles:
  - Afegit el número d'unitats venudes en la graella de propietats de l'article.
  - Afegit arxiu d'ubicacions de magatzem. En l'article es pot indicar on està situat.
  - Afegits preus d'oferta a Internet per a cada Tarifa. Els preus d'oferta són sempre sense IVA (encara que la tarifa tingui IVA inclòs). Per a mantenir tot igual, en actualitzar la versió, s'actualitzen tots els preus d'oferta amb els existents i es continua controlant d'aplicar-ho només si l'oferta és menor que el preu de venda.

 • Compres i vendes:
  - Nou botó "comparar amb comanda" en els albarans de compra: fa una comparació entre el demanat (comanda) i el servit (albarà).
  - Ampliat el número de factura de proveïdor de compres a 30 caràcters.
  - Afegides Ordres de pagament SEPA (arxiu amb transferències bancàries). Afegit el camp "Transferència bancària pagaments" en Formes de pagament. En generar venciments, si la forma de pagament té Transferència bancària pagaments, es traspassa l'IBAN i BIC del proveïdor al rebut.
  -Afegit un camp per a unitats de venda en els documents de Vendes. S'activa a configurar-> preferències -> pestanya Facturació. S'utilitza en comerços d'alimentació per a guardar les unitats de venda quan no coincideixen amb les de facturació. Per exemple, melons o síndries: es venen per unitats (1 meló, 2 síndries, etc.) i es facturen per pes 1 meló que pesa 2,75 kg. Les unitats de venda s'omplen en baixar les comandes d'internet amb les unitats de les comandes i es poden imprimir en tots els formats d'impressió de vendes. Igual que en unitats, no s'imprimeix si és = 0.

 • Quadres de descomptes: Afegides excepcions per codi de fabricant i per a aplicar a subcategories.

 • Llistats:
  - Modificat el llistat d'articles i preus. Es llisten també els preus amb el quadre de descomptes aplicat i descompte o preu atípic que aplica el quadre.
  - Canviat el llistat de moviments d'articles. Mostra lots i caducitats si estan activats. Permet consultar els documents on estan els moviments i l'article amb doble clic.

 • Clients, proveïdors i presumptes clients:
  - Afegit el camp Número de comanda del client en comandes, albarans i factures i en els formats d'impressió.
  - Afegit el camp Adreça 2 per a adreces llargues en clients, proveïdors i presumptes clients. En els formats d'impressió, si el camp Adreça 2 no està visible, s'afegeix l'adreça 2 a l'adreça 1.
  - Afegida la importació en csv d'adreces de clients i proveïdors.
  - Nou botó en grups de presumptes clients per a accedir al manteniment de presumptes filtrant pel grup.

 

targeta    paypal
Fes la comanda al nostre servidor segur.
descarrega programari facturacio gratuit
Descarrega la versió gratuïta
del programa de facturació QFACWIN
i comença a vendre a InternetNOVETATS DE VERSIONS ANTIGUES DEL PROGRAMA DE FACTURACIÓ: