Aquesta web utilitza cookies per millorar la navegació i amb finalitats analítiques. Si contínua navegant, considerarem que accepta la política de cookies.
Més informació     Acceptar

programari de gestió  

Segueix-nos a:  facebook twitter youtube pinterest  

QFACWEB: botiga virtual integrada online


botiga virtual integrada QFACWEB

Qué es i com funciona QFACWEB?


video com crear una botiga virtual integrada QFACWEB és una botiga virtual a Internet connectada i integrada amb el software de gestió QFACWIN. Està dissenyat utilitzant llenguatges de programació i bases de dades amb l'objectiu de poder generar automàticament una web completa i dinàmica que ofereixi al visitant la possibilitat de comprar en línia.

El software de gestió QFACWIN selecciona les dades dels mateixos arxius que utilitzeu per facturar: articles, categories, tarifes, preus, impostos, despeses de transport, formes de pagament, ofertes, fotos, etc. i les envia a la base de dades del QFACWEB. Podeu seleccionar quins articles i a quins preus els voleu vendre a Internet a la mateixa fitxa de l'article i actualitzar la vostra web sempre que ho creieu convenient des del mateix software de gestió.

Les pàgines dinàmiques del QFACWEB incorporen les dades pujades pel software de gestió juntament amb la plantilla web que hagueu seleccionat, els textos, logos, disseny i colors que haureu configurat en el panell de control i presenten la vostra web com una botiga virtual. Amb les plantilles pre-dissenyades s'aconsegueix un aspecte seriós i professional de manera fàcil i intuïtiva, sense necessitat de coneixements de disseny web.

Els vostres visitants podran fer les comandes a la vostra botiga virtual amb total seguretat o sol.licitar més informació sobre els vostres productes i serveis.

Des del vostre software de gestió QFACWIN, recollireu directament les dades dels presumptes clients, les comandes i els clients directament als arxius de l'empresa seleccionada.

La vostra feina es simplifica: cobrar i servir la comanda.

La web que genera el QFACWEB es composa de les següents pàgines:

  • Pàgina principal
  • Botiga virtual
  • Pàgina de subscripció
  • Pàgina de contacte
  • Pàgina de l'empresa

Pots afegir-hi arxius PDF amb tarifes, catàlegs etc. per descarregar, fotos, vídeos, links a pàgines externes, pàgines noves, etc.

Si vols veure l'aparença del QFACWEB, ves a la demo en línia, on podràs inspeccionar el panell de control de la web.

Veuràs que fàcil resulta configurar tots els paràmetres (plantilla de disseny, colors, textos, tamanys, formats…) gràcies a l'automatització de tots els processos. Tú mateix pots comprovar que no fa falta ser ni informàtic ni dissenyador per a poder donar un aspecte professional a la teva web. Pots probar-la tranquilament sense necessitat d'instal·lar res al teu ordinador. Des de la demo en línia podràs fer les modificacions que vulguis, podràs visualitzar-les, però no podràs gravar-les, ja que es basa en una empresa d'exemple en la qual els articles han estat pujats des del programa QFACWIN.

La versió gratuïta del software de gestió QFACWIN porta incorporada la botiga virtual QFACWEB. Instal·lant el programa de gestió QFACWIN, podràs crear la teva web-botiga, dissenyar-la al teu gust i provar-ne el seu funcionament.