Aquesta web utilitza cookies per millorar la navegació i amb finalitats analítiques. Si contínua navegant, considerarem que accepta la política de cookies.
Més informació     Acceptar

programari de gestió  

Segueix-nos a:  facebook twitter youtube pinterest  

QFACWEB preguntes


tienda virtual integrada QFACWEB

Què és QFACWEB?

QFACWEB és una botiga virtual a Internet connectada i integrada amb el programa de facturació QFACWIN. Està dissenyada amb l'objectiu de poder generar automàticament una web dinàmica que ofereixi al visitant els serveis del comerç electrònic.

QFACWEB està incorporada en totes les versions de QFACWIN i es gratuïta. Està allotjada en un espai comú ( www.empresa-virtual.com ) i comparteix l'espai, la instal.lació i la base de dades amb totes les altres botigues gratuïtes.

Què necessito per tenir la meva web amb QFACWEB?

Instal.lar el programa de gestió QFACWIN al vostre ordinador, anar al menú Web i seleccionar la opció Crear Web i botiga virtual QFACWEB.

Quant triga la posada en marxa de QFACWEB?

Un cop instal·lat el programa de gestió QFACWIN, podràs crear la teva web-botiga i posar-la en marxa al moment.

Necessito nocions de programació o disseny web per configurar i utilitzar QFACWEB?

En absolut. Utilitzant el sistema de plantilles del panell de control i el programa QFACWIN, pots dissenyar tota la teva web d'una manera totalment automatitzada. Els textos s'introdueixen en un editor de textos tipus word des d'on pots inserir imatges o enllaços a altres pàgines sense cap coneixement de programació.

Quina diferència hi ha entre QFACWEB i les altres botigues virtuals?

La principal diferència es que QFACWEB es genera automàticament des del programa de facturació pel que estàn integrats i connectats. Els productes que venguis a la botiga es traspassen automàticament del programa de facturació. Les comandes i les dades dels clientes, es recullen automàticament als arxius del programa de facturació. No has de tornar a teclejar o introduir les dades: està tot automatitzat.

En una botiga virtual que no estigui integrada amb el software de gestió, s'han de duplicar totes les dades que ja tens als arxius de facturació (articles, descripcions, preus, fabricants...) i introduir-les a la base de dades de la botiga. Els canvis (altes, baixes i modificacions) dels articles també s'han de fer per duplicat o es corre el risc de que et demanin productes descatalogats o sense existències o a preus diferents. Les dades de les comandes i dels clients també s'han d'introduir manualment al teu programa de facturació per a seguir el tràmit normal i servir la comanda.

QFACWEB recull les dades automàticament i les posa en els arxius corresponents, això et permet facturar fent un sol clic. Les actualitzacions de les dades dels articles que hagis decidit vendre a la botiga i la recollida de les comandes es fan de manera ràpida i automàtica. Pots actualitzar la teva web quan vulguis i les vegades que vulguis i tampoc hi ha cap límit en el número d'articles que tinguis a la botiga.

Com recullo les comandes de la meva botiga?

Les comandes es recullen automàticament des del programa de facturació QFACWIN.
Amb les comandes es recull: el detall de la comanda, les dades del client i la forma de pagament amb els números corresponents si es tracta de rebut bancari o targeta de crèdit. Prement la opció "Recollir comandes" de l'apartat QFACWEB del programa QFACWIN, baixarà automàticament per un costat la comanda amb tots els detalls i per l'altre, el client amb totes les dades fiscals i bancàries. Per facturar només s'ha d'afegir una factura i polsar sobre del botó "Dades de Comandes". La factura és confeccionarà de forma automàtica amb les dades de la comanda que s'hagi indicat.

Per què serveix la pàgina de subscripció?

La pàgina de subscripció permet recollir l'e-mail dels visitants interessats en els productes o serveis que ofereix la web. Aquesta pàgina és l'encarregada de captar presumptes clients i d'aquí la seva importància. Com que els usuaris d'Internet som molt reacis a introduir les nostres dades a no ser que sigui estrictament necessari, és aconsellable oferir algun regal o descompte que sigui prou interessant i atraient com per a que el visitant ens deixi les seves dades.

Com actualitzo el contingut de la meva botiga?

Primer s'actualitzen les dades en el programa de gestió QFACWIN i després només cal prémer la opció "Actualitzar Web" que trobaràs a l'apartat QFACWEB del programa. Tots els articles que tinguin marcada la casella "internet", pujaran a la teva botiga.

Com defineixo els impostos que vull aplicar als meus articles?

Des del programa QFACWIN, defineixes els impostos i els apliques a cada article. Quan actualitzis la teva web, pujaran juntament amb totes les dades, a la teva botiga.

Com aplico despeses de transport per servir les comandes que facin des de la meva web?

Pots triar varies maneres d'aplicar les despeses a la compra dels teus clients (percentatge sobre la venda, aplicar un fix, etc). També tens la possibilitat d'aplicar les despeses de transport per trams segons el total de la comanda. Això es configura des del QFACWIN, apartat QFACWEB opció "Configurar Web".

Com puc configurar la meva web en 2 idiomes?

Des del dissenyador de la teva web (en el panell de control), has de marcar la opció de web en 2 idiomes, això farà que en el dissenyador s'activin els camps de text per poder posar els textos de la teva web en el segon idioma. En el programa QFACWIN, veuràs que a la fitxa de cada article, hi ha un apartat "Internet" en el que es pot marcar la casella per a que l'article pugi a la botiga i escriure en els espais corresponents les descripcions en els 2 idiomes.