Aquesta web utilitza cookies per millorar la navegació i amb finalitats analítiques. Si contínua navegant, considerarem que accepta la política de cookies.
Més informació     Acceptar

programari de gestió  

Segueix-nos a:  facebook twitter youtube pinterest  

Inici > Preguntes sobre el connector d'osCommerce

Preguntes sobre el connector d'osCommerce


El connector osCommerce integra el software de facturació QFACWIN amb la botiga virtual osCommerce.


Que és QFACWIN?

QFACWIN es un software de gestió ideal per a petites i mitjanes empreses, comerços i professionals que contempla el comerç electrònic com una faceta més de l'activitat de l'empresa.

Software de gestio QFACWIN osCommerce

Permet gestionar ràpida i eficaçment pressupostos, comandes, albarans, factures, compres, despeses, rebuts, venciments, impostos, venedors, articles, serveis, magatzem, stock, clients, presumptes clients, proveïdors, cobraments, remeses bancàries, promocions, la botiga virtual a internet, etc. ( vegeu prestacions del QFACWIN )


Que és osCommerce?

osCommerce (Open Source Commerce) es un software web de comerç electrònic sota llicència GPL que inclou una botiga virtual altament configurable que s'administra en línia mitjançant el mòdul d'administració. Al ser una aplicació de codi obert lliure i gratuïta s'ha convertit en la botiga virtual més utilitzada a Internet.


Que és el programa d'integració de QFACWIN amb osCommerce?

El programa d'integració de dades entre QFACWIN i osCommerce (connector d'osCommerce) es un software que integra les dues aplicacions automatitzant els processos de càrrega de la botiga virtual amb els productes i categories del programa de facturació i recollint directament als arxius de QFACWIN les dades de les comandes fetes a la botiga virtual d'osCommerce.

Amb la integració que proporciona el connector osCommerce s'evita tenir que duplicar manualment la base de dades guanyant així en rapidesa i fiabilitat.


Amb quines versions d'osCommerce treballa el connector d'osCommerce ?

El connector d'osCommerce d'integració esta preparat per treballar amb osCommerce Milestone versió 2.2 ms2 i posteriors (osCommerce online merchant v. 2.x) i en general amb les aplicacions basades en questes versions com CRE loaded, Zencart o xt:Commerce. L'arquitectura oberta del programa d'integració de QFACWIN amb osCommerce permet utilitzar-lo en botigues virtuals que hagin instal·lat contribucions o modificacions que no variïn substancialment la distribució de les dades dins de la base de dades.

Donada la gran quantitat de mòduls, adaptacions i contribucions existents, la millor manera de comprovar el funcionament es provant-ho amb la versió gratuïta del QFACWIN .

Si teniu instal·lats mòduls, adaptacions o contribucions especials que dificultin el funcionament del programa d'integració, poseu-vos en contacte amb nosaltres i trobarem la manera d'adaptar-ho.

 

El programa d'integració funciona amb zen- Cart, CRE loaded o xt:Commerce?

Zen Cart, CRE Loaded i xt:Commerce estan basats en osCommerce i incorporen una sèrie de contribucions i millores que varien substancialment el funcionament de la botiga .

En aquests moments tenim clients treballant amb les tres botigues sense cap mena de problema i per tant podeu utilitzar el programa d'integració de QFACWIN amb osCommerce amb zen Cart, CRE loaded o xt:Commerce . Encara que en funció de l'ús que feu d'aquestes contribucions a la vostra botiga potser calgui fer alguna adaptació.

Si teniu algún problema, poseu-vos en contacte amb nosaltres i trobarem la manera d'adaptar-ho.


Què necessito per instal·lar la botiga virtual osCommerce?

Per instal·lar osCommerce necessites un domini i un hosting que tingui php i base de dades mySQL.

El nostre hosting espai professional compleix amb tots els requisits necessaris i us permet instal·lar osCommerce sense problemes .

Si ho preferiu podem encarregant-nos nosaltres de d'instal·lació d'osCommerce al vostre hosting. El cost del servei d'instal·lació varia en funció de les necessitats de la botiga i de les contribucions que s'hagin d'instal·lar.

 

Ja tinc una botiga osCommerce funcionant. Com traspasso els productes a QFACWIN ?

Si ja teniu una botiga en funcionament, podeu importar automàticament tots els productes, categories i fabricants, amb les seves descripcions, preus i fotografies existents en osCommerce, als arxius del programa de facturació QFACWIN mitjançant el procés d'importació de dades que inclou el programa d'integració.

 

Quant costa osCommerce?

L'aplicació osCommerce es gratuïta. L'aplicació osCommerce, les instruccions d'instal·lació, les contribucions, els manuals, i tota la informació sobre aquesta eina Open Source la trobaràs al lloc oficial d'osCommerce: http://www.oscommerce.com/


Què necessito per poder treballar amb el programa de facturació QFACWIN i la botiga virtual osCommerce integrats ?

Per poder treballar amb el programa de traspàs de dades de QFACWIN a osCommerce només has d'instal.lar una versió del QFACWIN que tingui el connector d'osCommerce.

Tot el sistema treballa automàticament des del programa QFACWIN amb lo que no es necessita instal.lar res a la botiga d'osCommerce.

No es necessita cap requisit tècnic especial en el hosting . El programa d'integració funciona amb qualsevol configuració que admeti osCommerce instal·lat.

Tampoc es necessari que contracteu el hosting amb QSOFT: podeu utilitzar el proveïdor que més us convingui.


Què val el programa de facturació integrat amb osCommerce?

El cost del programa de facturació integrat amb osCommerce depèn de la versió que trieu: la versió QFACWIN OSCOMMERCE Professional és una versió de compra i QFACWIN OSCOMMERCE Subscripció Anual o QFACWIN Gestió Total son modalitats de lloguer. Les tres inclouen:

  • Procés d' importació de dades d'osCommerce a QFACWIN per les botigues que ja estiguin en funcionament.
  • Actualització automàtica de la botiga: Pujar els productes y categories a la botiga .
  • Recollida automàtica de comandes: Descarrega les comandes i les dades dels clients directament al programa QFACWIN .

 

Quina diferència hi ha entre la botiga d'osCommerce i QFACWEB?

QFACWEB es una eina dissenyada per a ser utilitzada per persones sense cap mena de coneixements de programació o administració de llocs web. Permet tenir una web a l'instant canviant els continguts de les pàgines i la presentació per mitjà d'un panel de control web.

En canvi, per instal.lar osCommerce necessites saber administrar un lloc web (pujar arxius via FTP, crar carpetes, canviar privilegis, protegir carpetes, etc. ) i es recomanable tenir nocions de php i mySQL per treure el màxim rendiment a la botiga, instal.lar aportacions, etc. Es una solució perfecta per a usuaris més avançats.

Les dues botigues admeten el traspàs automàtic de les dades dels articles que hi ha a QFACWIN i el traspàs automàtic invers (de la web al programa de facturació) de les dades dels clients i comandes que s'introdueixen a la web.

OsCommerce es gratuït, QFACWEB estàndard també. QFACWEB professional no es gratuït però té un preu assequible que inclou suport al client.

   
Fes la comanda al nostre servidor segur.
descarrega la versio gratuita de QFACWIN OSCOMMERCE
Descarrega la versió gratuïta
del programa de gestió QFACWINQUE PASSA DESPRÉS DE FER LA COMANDA?

Immediatament després de fer la comanda, rebràs automàticament per e-mail una còpia de la comanda que has fet i el número de sèrie temporal corresponent al producte solicitat, juntament amb les instruccions per a introduir-lo a la versió gratuïta o d'avaluació de QFACWIN per a que puguis treballar amb el programa.

Si has contractat el servei de consultes, pots fer-lo servir desde el primer moment.

Uns dies després, rebràs la factura i el número de sèrie definitiu que incorpora les teves dades.

RECORDA, et garantim totalment la compra: si en 30 dies no estàs satisfet del programa, et tornarem els diners que hagis pagat.