Notice: Undefined variable: tip in /home/qsoftnet0/www/buscador-dominis.php on line 19
Buscador de dominis
Aquesta web utilitza cookies per millorar la navegació i amb finalitats analítiques. Si contínua navegant, considerarem que accepta la política de cookies.
Més informació     Acceptar

programari de gestió  

Segueix-nos a:  facebook twitter youtube pinterest  

Buscador de dominis

Pasos: 1. Selecciona el domini -> Selecciona allotjament pel domini

Escull el nom del domini que estigui disponible per a la teva empresa o activitat

Recorda que el domini només pot contenir lletres de l'alfabet anglès de la a-z , números del 0 al 9 i guions (-) pero aquests últims no poden estar ni al començament ni al final del nom. NO pot contenir accents, ni dierèsis, ni ç, espais en blanc ni caràcters de puntuació (:;.,_).

Comprova si el domini que vols esta lliure:
www.   .        Informació dels tipus de dominis


Per que es tant important tenir enregistrat el nom del domini?

  • El registre de la majoria de dominis funciona d'una manera molt senzilla: si no esta registrat, el pot registrar qualsevol persona o entitat. Per això si deixes el teu domini sense registrar, ho farà algú de la teva competència que tingui un nom similar i quan algú et busqui a Internet, li sortirà la web del teu competidor en comptes de la teva.

  • Un domini és com una marca registrada que pots utilitzar tant per a la teva web com per als teus comptes de correu.

  • Si utilitzes el correu electrònic per a comunicar-te amb els teus clients i proveïdors, fes-ho d'una manera professional, amb comptes de correu amb el nom del teu domini, sense publicitat de tercers afegida ni que et filtrin els missatges com passa amb els comptes de correu gratuïts.

  • Els comptes de correu sota el teu propi domini es mantenen inalterables en el temps encara que canviïs de proveïdor d'Internet, sempre tindràs els teus comptes de correu actius i no perdràs el contacte. Si utilitzes comptes de correu gratuïts, perdràs tota la promoció que hagis fet quan decideixis contractar el teu domini, quan canviïs de proveïdor o quan aquest decideixi canviar o anular el teu compte o el servei gratuït.

  • Tots els missatges que rebis als comptes del teu domini, passen per un anti-virus que desactiva els virus que hi pugui haver. Això redueix al màxim la possibilitat d'atacs per el correu electrònic ja que els missatges t'arriben desinfectats.

  • Al tenir el correu electrònic sota el teu domini no perds cap missatge. Recolliràs tots els missatges que arribin al teu domini encara que el compte no existeixi evitant perdre contactes. Si algú no sap o s'equivoca al teclejar el compte de correu el rebràs igualment ja que pots recollir tots els correus que arribin al teu domini. Per exemple: encara que només tinguis el compte info@elmeudomini.com donat d'alta, rebràs també els correus que es dirigeixin a informacio@elmeudomini.com, vendes@elmeudomini.com, comercial@elmeudomini.com, etc.

  • Amb el correu sota el teu domini tens el control total per a crear comptes, redireccionar-los, posar auto-responedors automàtics i accedir al correu via web o des del teu ordinador amb un gestor de correu (Outlook express, Thunderbird, Eudora, etc).

  • Encara que de moment no tinguis la teva web, amb el domini contractat i aparcat, tothom que vagi al teu domini hi trobarà les teves dades de contacte. Així no perds a la gent que et busca per Internet. Quan ho creguis convenient, podràs tenir la teva web amb l'adreça del teu domini.

  • Amb l'entrada generalitzada de professionals i empreses a Internet, cada vegada és més difícil trobar el domini que vols lliure. Aquesta dificultat va augmentant a mida que passa el temps ja que degut al baix cost dels dominis, és molt habitual per a captar el màxim de visitants, registrar el domini que es vol i els noms de dominis similars i redireccionar-los tots al mateix lloc.

  • Obtenir tots aquests beneficis amb una inversió tant baixa (el domini i 10 comptes de correu professionals costen només 7 euros al mes *), és una de les millors raons per no esperar més i començar a oferir una imatge professional i solvent als clients, proveïdors i a tothom que es posi en contacte amb vosaltres.

(*) Preu domini + parquing + 10 comptes de correu professionals: 85 €/any
     dominis .xxx : 120 €/any


Prem el botó per contractar-lo des del nostre servidor segur:         Paga tu dominio con tarjeta      
Paga tu dominio con paypal

 

Si tienes alguna duda,