Tancar l'exercici fiscal - capcelera

nova versió 24 del programa de facturació QFACWIN

Ja està disponible la nova versió 24 del programa de facturació QFACWIN.

Aquesta versió adapta el programa a la Llei 11/2021, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal.

L’article 29.2.j) de la llei, estableix “la obligación, por parte de los productores, comercializadores y usuarios, de que los sistemas y programas informáticos o electrónicos que soporten los procesos contables, de facturación o de gestión de quienes desarrollen actividades económicas, garanticen la integridad, conservación, accesibilidad, legibilidad, trazabilidad e inalterabilidad de los registros, sin interpolaciones, omisiones o alteraciones de las que no quede la debida anotación en los sistemas mismos”.

Això afecta especialment a les factures: un cop emeses (impreses), ja no es poden modificar. Els canvis en factures emeses s’han de fer mitjançant una factura rectificativa. Consulteu amb el vostre assessor fiscal els dubtes que pugueu tenir sobre la manera correcta d’operar a partir d’ara.

A més d’aquesta adaptació legal, a la versió 24 destaquen aquestes noves prestacions:

  • Compres i vendes: Afegida la possibilitat d’incloure textos de fins a 8.100 caràcters en el camp Descripció de les línies de detall dels documents de compres i vendes:

novetat-versio-24-text-llarg-a-la-descripcio

  • Empresa: Afegit un camp en la pestanya Tarifes per a poder indicar la tarifa per defecte per als clients (és la que es posa automàticament en donar d’alta el client).
  • Articles: Afegida Data de disponibilitat en el requadre d’estoc. S’omple automàticament amb les comandes a proveïdor sempre que siguin d’una data posterior al dia corrent i s’esborra en descomptar de l’enviat en albarans i factures de compra. La data de disponibilitat es calcula automàticament segons el termini de lliurament indicat en la suite del proveïdor i també pot anotar-se manualment.
  • Clients: En les pestanyes de documents (pressupostos, comandes, albarans, factures, rebuts i garanties) l’ample de les columnes de la graella de dades és configurable. Des del menú contextual (clic dret del ratolí sobre la graella) també es pot copiar al portapapers de Windows el nom o l’e-mail del client.novetat-versio-24-configurar-graelles-de-la-suite-del-client

I moltes altres millores que podeu veure en detall a la nostra web.