Nova versió 18 del programa de facturació QFACWIN

Ja està disponible la nova versió 18 del programa de facturació QFACWIN.

Entre les noves prestacions de la versió 18 destaquen:

  • Integració amb iGES, aplicació per dispositius mòbils (smartphons i tauletes): Per traspassar a QFACWIN les gestions que els comercials realitzen als dispositius mòbils: nous clients, comandes i cobraments. L’aplicació de gestió per mòbils i tauletes iGes tambié actualitza la informació de QFACWIN als dispositius mòbils. Més informació…

QFACWIN e iGES

  • Nou mòdul de lots i caducitats: Gestiona els lots i les caducitats: control de stock, compres i vendes. Permet l’assignació automàtica en vendes segons la caducitat més antiga.
  • Llistats configurables: Afegida recerca de camps per seleccionar: ara és més fàcil localitzar els camps. Filtres nous i complets (més gran, més petit, igual, conté, llista de valors, diferent de, més gran o igual, més petit o igual). Noves opcions de sortida dels llistats:  per pantalla (graella de dades) i sortida a CSV. La sortida a Excel admet camps de text (notes, descripcions llargues, etc). Opció per importar-exportar llistats entre instal·lacions de QFACWIN. Més nivells d’arxius relacionats (fins ara només n’hi havia 2). Nou tipus de selecció d’arxius: SQL personalitzada per consultes avançades introduïnt la sentència SQL.
  • Manteniment d’artícles: Afegits nous filtres: per codi i nom de l’artícle alhora i filtre per proveïdor.
    Afegida l’opció per guardar les mides de la graella de proveïdors.
  • Impressió de factures per impressió en bloc: Es poden imprimir totes les factures amb el format indicat encara que la série o el client en tinguin un altre.
  • Afegit enviament massiu d’albarans de venda per e-mail en Llistats-> Imprimir albarans. Marcant enviar per e-mail s’imprimeixen en PDF i s’envien per e-mail els albarans no retinguts.
  • Afegit tractament de l’IVA especial de revenedor d’Equips Electrònics: camp IVA revenedor Equips Electrònics en Clients i proveïdors i comptes comptables per IVA revenedor Equips Electrònics en el manteniment d’empresa (pestanya traspàs comptable) per fer els seients especials.
  • Importació: Afegida opció per esborrar categories si no estan indicades a articles, compres o vendes.
  • Dissenyador d’impressió: Afegit color personalitzat per el Font.

Podeu veure les millores amb més detalls a la nostra web.

 

Aprofiteu l’OFERTA DE LLANÇAMENT i adquiriu la Subscripció anual de QFACWIN amb un 50 % de descompte de per vida.

Oferta vàlida fins el 30/11/2015. Podeu fer la comanda al nostre servidor segur.

 

Recordeu que estem a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


+ quatre = 8

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>