incloure-bosses-al-tpv

Com incloure les bosses en el TPV

En aquesta entrada es detalla com configurar el TPV perquè aparegui el botó que permet incloure les bosses en els tiquets automàticament.

Per utilitzar el botó de bossa en el TPV i incloure les bosses automàticament en el tiquet, en primer lloc cal disposar d’un article Bossa amb els preus de la mateixa. Si encara no el teniu cal afegir-lo en articles com un article més.

incloure- bosses -en-el-tpv-article

Una vegada tenim l’article creat, per activar el botó Bossa en el TPV cal anar a Configurar-> Preferències -> Pestanya TPV i indicar el codi de l’article de les bosses a l’apartat corresponent. El botó Bossa del TPV es mostrarà només si s’ha indicat l’article aquí.

incloure- bosses -en-el-tpv-preferencies

Important: Com el TPV es configura per a cada usuari, si teniu diversos usuaris haureu d’indicar l’article Bossa entrant al QFACWIN amb cadascun dels usuaris.

El botó Bossa només es mostra en el TPV quan s’ha indicat l’article corresponent a les bosses.

incloure- bosses -en-el-tpv-boto

Per afegir una bossa només cal prémer el botó amb el ratolí o ALT + B en el teclat. En fer-ho, s’afegeix automàticament una línia amb la bossa.

incloure- bosses -en-el-tpv-inclosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


9 − = tres

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>