enviar Whatsapp des de QFACWIN

Com enviar Whatsapp des de QFACWIN

L’enviament de WhatsApp està disponible a partir de la versió 23 de QFACWIN

Es poden enviar Whatsapp a clients i proveïdors tant des de les pantalles de manteniment com des de la suite. També es poden enviar des de les pantalles de manteniment dels documents de venda i des de la pantalla de sorteig de fidelització per a avisar al guanyador. En la suite ha d’estar indicat, almenys, un telèfon mòbil amb el codi de país (per exemple, 34612345678). El programa enviarà el Whatsapp al mòbil 1, o, si no existeix, al mòbil 2.

enviar-Whatsapp-desde-QFACWIN-manteniment-de-clients

En prémer sobre la icona de Whatsapp s’obrirà la pantalla en la qual escriure el missatge. Es poden utilitzar plantilles amb missatges prèviament definits, per exemple, si s’envien factures o notificacions determinades.

enviar-Whatsapp-des-de-QFACWIN-pantalla-de-missatge

Una vegada llest el missatge, premi el botó Enviar Whatsapp i s’obrirà el navegador d’Internet amb la pàgina de Whatsapp web activa. Ha de prémer en l’opció de seguir en el xat i iniciar sessió. Haurà de repetir aquesta operació per a cada missatge. Una vegada en el xat pot adjuntar arxius al missatge. També pot enviar-los a través de l’aplicació Whatsapp instal·lada en l’equip. Consulti aquest enllaç per a configurar l’aplicació: https://faq.whatsapp.com/web/download-and-installation/about-whatsapp-web-and-desktop/?lang=es

Si enviarà regularment avisos en fer factures, en la pantalla en la qual s’indiquen les plantilles predeterminades, disposa d’una opció per a enviar Whatsapp cada vegada que s’afegeixin. Si marca aquesta casella, després d’afegir la factura, s’obrirà la pantalla per a enviar Whatsapp amb el missatge indicat a Configurar-> Preferències-> Whatsapp web. En donar d’alta factures o tiquets, si el client no té indicats mòbils o té marcada la casella No molestar en la suite, no s’envia whatsapp.

En realitzar un sorteig de fidelització, podrà avisar al guanyador des de la mateixa pantalla, prement el botó “enviar Whatsapp”.

enviar-Whatsapp-desde-QFACWIN-pantalla-de-sorteig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


8 − = un

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>