configurar enllaç qfacwin prestashop

Activar el Servei Web de PrestaShop per connectar amb QFACWIN

 En aquest vídeo s’explica com activar el Servei Web de PrestaShop per configurar el connector PrestaShop del programari de gestió QFACWIN i enllaçar-ho amb una botiga de programari lliure PrestaShop.

La idea és que QFACWIN gestioni la botiga PrestaShop omplint-la amb els productes que decidim vendre en Internet i descarregant les comandes i les dades dels clients directament als arxius de facturació. Com veurem en els vídeos següents, la configuració del connector PrestaShop es fa des de QFACWIN. En la botiga no cal instal·lar res. Només cal activar el Servei Web de PrestaShop.

Video-tutorial: Com activar el Servei Web de PrestaShop per a establir el connector amb QFACWIN

 

Anem a veure com activar el Servei web de PrestaShop per utilitzar el connector PrestaShop de QFACWIN. Per a això, entrarem en el Back Office de PrestaShop. En aquest cas ho farem amb una botiga 1.6. però  els passos a seguir són els mateixos per a versions 1.5 i 1.4.

Anirem a paràmetres avançats i seleccionarem Servei web.

activar servei web  de PrestaShop1 parametres-avançats

En la part superior premem afegir una nova clau Web Service. Aquesta clau és necessària per connectar i cal posar-la en QFACWIN quan configurem el connector de PrestaShop.

Premem Generar perquè ens generi una clau aleatòria.

Posem una descripció: per exemple servei web per al connector de QFACWIN

activar servei web  de PrestaShop 2 obtenir clau

i assignem els permisos. QFACWIN utilitza el  servei web per pujar categories, productes i fotos. Per tant necessitem donar permisos a categories, images i products

activar servei web  de PrestaShop 3 permisos

Premem guardar i activem el servei web i el mode cgi per php i Guardem els canvis.

activar servei web  de PrestaShop 4 activar mode cgi

El servei web no funciona amb les www en les URL. Per això el pas següent serà comprovar si tenim les www i treure-les. Anem a preferències -> SEO i URLs i comprovem que en el domini de la botiga i domini ssl no figurin les www

activar servei web  de PrestaShop 6 treure les www

En les versions 1.5 i 1.6 de PrestaShop, en guardar els canvis, es genera automàticament un arxiu .htaccess en el servidor amb els canvis. En les versions 1.4 això ha de fer-se manualment en Eines-> Generadors fent una còpia prèvia d’aquest arxiu.

Amb això ja tenim la botiga PrestaShop preparada per al connector de QFACWIN.

En propers vídeos veurem com configurar el connector PrestaShop al programari de gestió QFACWIN.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


3 + vuit =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>