Mòdul SINLI de QFACWIN

Com localitzar les dades SINLI d’un proveïdor

En aquest article es mostra pas a pas com localitzar les dades SINLI d’un proveïdor per poder indicar-les en els camps del mòdul SINLI de QFACWIN.

El mòdul SINLI (Sistema d’Informació Normalitzada per al Llibre) de QFACWIN permet enviar i rebre documents normalitzats en format SINLI automatitzant la incorporació d’articles i documents de compra i l’enviament de documents als proveïdors.

En activar el mòdul SINLI en QFACWIN apareixen dos nous camps en la suite del proveïdor per indicar les dades SINLI d’identificació i enviament: l’identificador ESFANDE i l’e-mail ieFANDE per enviar-li els arxius. Encara que normalment aquestes dades les hauria de facilitar el proveïdor, també poden trobar-se a la web de fande: http://www.fande.es/aspx-bin/sinli/sinli_usuarios.aspx

Dades SINLI proveïdor 1

Per localitzar les dades SINLI d’un proveïdor n’hi ha prou amb indicar almenys el nom o part del nom a l’apartat Nom de l’empresa i prémer el botó Enviar.

Per localitzar, per exemple, les dades de l’Editorial Anaya indiquem el nom i premem Enviar:

Detall de cerca de dades SINLI del proveïdor

 

En la següent pantalla es mostraran les dades SINLI del proveïdor que estem buscant, en aquest cas l’editorial ANAYA:

Dades SINLI del proveïdor 3

En QFACWIN cal indicar la Bústia (identificador ESFANDE) i l’e-mail (e-mail ieFande) a la suite del proveïdor:

Dades SINLI proveïdor al QFACWIN

Una vegada indicades aquestes dades i havent configurat el mòdul SINLI de QFACWIN ja podrem importar els documents d’aquest proveïdor i enviar-li les nostres comandes i devolucions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


5 − = quatre

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>