bienvenido instalacion QFACWIN FACTURAE

QFACWIN FACTURAE: Com instal·lar el programa de firma electrònica

Per a què QFACWIN pugui firmar digitalment les factures ha d’instal·lar el programa de firma electrònica QFACWIN FACTURAE dins de la carpeta QFACWIN. En aquesta entrada s’explica pas a pas com fer-ho.

Important: El programa QFACWIN FACTURAE precisa que l’equip disposi de .Net Framework v. 4.0.30319. Si el seu equip no disposa d’aquesta versió, s’instal·larà automàticament juntament amb QFACWIN FACTURAE. Apareixerà una pantalla indicant que es procedirà a la instal·lació de .Net Framework v. 4.0.30319. No s’impacienti, el procés pot trigar uns minuts.

1-      Descarregui QFACWIN FACTURAE des de la nostra web.

2-      Per instal·lar el programa vagi a la carpeta de descàrregues i fagi doble clic a l’arxiu qfacwin_facturae.exe per executar-lo. Premi Executar a la pantalla de confirmació.

1-advertencia-seguridad-instalar-facturae

3-      Seleccioni l’idioma d’instal·lació i premi Acceptar. Si prem qfacwin_facturae.exe amb el botó dret del ratolí-> executar com administrador s’obrirà directament el selector de l’idioma d’instal·lació.

2-seleccion-idioma-instalacion

4-      A la pantalla de benvinguda de l’assistent d’instal·lació de QFACWIN FACTURAE, premi Següent.

3-bienvenido-asistente-instalacion

 

5-      Seleccioni la carpeta on està instal·lat QFACWIN (per defecto a C/Arxiuss de programa (x86)/QFACWIN) i premi Següent.

4-seleccion-carpeta-instalacion

6- Premi següent a la pantalla de selecció de carpeta del menú Inici.

5-seleccion-carpeta-menu-inicio-instalar-qfacwin-facturae

 

7- Premi Finalitzar per sortir del programa d’instal·lació de QFACWIN FACTURAE.

7-finalizar-instalacion-qfacwin-facturae

Per firmar digitalment les factures, a més a més del programa QFACWIN FACTURAE és necessari utilitzar el mòdul FACTURAE i configurar el certificat digital a l’empresa de QFACWIN tal com s’explica a Firma digital de factures: Mòdul FACTURAE de QFACWIN.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


8 + = deu

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>