canon-digital

Com activar i utilitzar el cànon digital en els articles

El cànon digital afecta als productes que permeten la còpia privada de continguts multimèdia pel que haurem d’afegir-lo en facturar els articles afectats com CDs, discos durs i altres equips electrònics.

El cànon digital està programat com un article independent que es relaciona amb l’article principal sobre el qual es carrega el cànon. D’aquesta manera, en incloure un article que tingui indicat un cànon en un document s’afegeix automàticament una línia amb l’article cànon corresponent. Això permet utilitzar el cànon per a qualsevol taxa que hagi d’incloure’s juntament amb un article facturat.

El cànon digital s’activa a configurar -> Preferències -> pestanya Facturació(2) marcant la casella Cànon digital/taxa. En marcar aquesta casella es mostra el camp corresponent en els articles per poder indicar el cànon o taxa.

activar-canon-digital

El cànon és un article amb preu de compra i preu de venda igual a l’import del cànon. Com l’import del cànon depèn del tipus de dispositiu  al que s’aplica, cal crear tants articles cànon com a imports pugui tenir o necessiti utilitzar.

article-canon-digital

Als articles que tenen cànon digital cal assignar-los l’article cànon corresponent en el nou camp Cànon Digital:

article-canon-digital

Tant en compres com en vendes, quan s’afegeix un article amb cànon en la línia de detall, el programa insereix automàticament la línia del Cànon:

facturar-article-canon-digital

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


nou + 8 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>